MAKE A RESERVATION

THE RESTURANT

הפלטפורמה הקולינרית L28 היא מסעדה, תכנית האצה לשפים יזמיים בעלי תפיסת עולם קולינרית חדשנית ותכנית חממה חדשה המעניקה פרשנות יצירתית וחדשה למה שאנו מכנים "מטבח ישראלי".

המסעדה קרויה על שם הכתובת שבה היא ממוקמת, לילינבלום 28 – לבה הפועם של תעשיית ההייטק הישראלית בתל אביב. המטבח מגיש תפריט מקורי, טרי ומקומי המבוסס על תוצרת ישראלית ומבושל על ידי שפים עולים שמקבלים לתקופה של שישה חודשים מטבח מאובזר ומצויד, צוות מטבח מיומן ומקצועי, מנהלת מסעדה מנוסה, שיווק ומנטורינג צמוד של כמה מהמסעדנים המובילים בישראל. מלווים על ידי צוות קולינרי מתמחה, השפים יכולים לנצל את הבמה שניתנה להם ולייצר מנות פרי מוחם הקודח וחוויית אכילה חדשה ללקוח, לייצר שותפויות עם גורמים חדשניים מתחום הקולינריה הישראלית, לטפח ולייצר קהילה גלובלית של פודי'ז הצמאים לחדשנות קולינרית ישראלית. בכל שישה חודשים, שף חדש נכנס למטבחים המרשימים של L28, דבר המבטיח התחדשות, כניסה של טעמים ומנות חדשות, יצירה ופרשנויות חדשות למטבח הישראלי.

הפלטפורמה הקולינרית L28 היא מסעדה, תכנית האצה לשפים יזמיים בעלי תפיסת עולם קולינרית חדשנית ותכנית חממה חדשה המעניקה פרשנות יצירתית וחדשה למה שאנו מכנים "מטבח ישראלי". המסעדה קרויה על שם הכתובת שבה היא ממוקמת, לילינבלום 28 – לבה הפועם של תעשיית ההייטק הישראלית בתל אביב. המטבח מגיש תפריט מקורי, טרי ומקומי המבוסס על תוצרת ישראלית ומבושל על ידי שפים עולים שמקבלים לתקופה של שישה חודשים מטבח מאובזר ומצויד, צוות מטבח מיומן ומקצועי, מנהלת מסעדה מנוסה, שיווק ומנטורינג צמוד של כמה מהמסעדנים המובילים בישראל.

מלווים על ידי צוות קולינרי מתמחה, השפים יכולים לנצל את הבמה שניתנה להם ולייצר מנות פרי מוחם הקודח וחוויית אכילה חדשה ללקוח, לייצר שותפויות עם גורמים חדשניים מתחום הקולינריה הישראלית, לטפח ולייצר קהילה גלובלית של פודי'ז הצמאים לחדשנות קולינרית ישראלית. בכל שישה חודשים, שף חדש נכנס למטבחים המרשימים של L28, דבר המבטיח התחדשות, כניסה של טעמים ומנות חדשות, יצירה ופרשנויות חדשות למטבח הישראלי

הפלטפורמה הזאת מובאת אליכם על ידי סטארטאפ ניישן סנטרל, ארגון לאממשלתי המחזק את תעשיית החדשנות הישראלית ומשמש כשער לעולם. לקחנו את המרכיבים הבסיסיים של היזמות הישראליתחוסר שקט נצחי, נטייה לקחת סיכונים מצד אחד והתגברות מהירה על כישלון מן הצד השני, רצון תמידי לחדש ולהמציאוהטמענו אותם בפלטפורמה הקולינרית שלנו ובעיצוב שלה. יחד עם השפים שלנו, אנחנו כאן כדי לחקור את החדשנות הקולינרית הישראלית ולשאול שאלות: מהו המטבח הישראלי? האם יש דבר כזה? מה אוכל ישראלי יכול להציע לעולם? וכיצד הוא יכול לחבר בין אנשיםבאמצעות מזון אנו שואפים לשזור חוטים חדשים לתוך המרקם של החברה הישראלית התוססת ולחבר בין אנשים מכל רחבי העולם.

ROTATING CHEFS

השף הנוכחי : שף גבריאל ישראל

גבריאל הוא אמן ויוצר במלוא מובן המילה, צבעים, טקסטורות ומרקמים הם חלק בלתי נפרד מחייו. גבריאל גדל בבית שחי ונשם אירוח וקולינריה, ומגיל צעיר ספג את רזי המקצוע.הפילוסופיה שלו היא לפרוץ גבולות ולייצר שפה חדשה. לימים, גילה את אהבתו לאומנות דרך ציור וגרפיטי ועד פיסול וקעקועים. כפי שמשתקף בתפריט הצבעוני והמיוחד שיצר עבורכם.

אחרי שנים במסעדות מובילות בניו יורק והשארת חותם בתחום המסעדנות מעבר לים, חזר לחקור את המטבח הישראלי החדש, המטבח שמייצג את האורח שמטייל בעולם, חווה טעמים ותרבויות ומשלב אותן חזרה אל השורשיות והאותנטיות הייחודיות פה.

ימים
:
שעות
:
דקות
:
שניות

ROTATING CHEFS

השף הנוכחי : שף גבריאל ישראל

גבריאל הוא אמן ויוצר במלוא מובן המילה, צבעים, טקסטורות ומרקמים הם חלק בלתי נפרד מחייו. גבריאל גדל בבית שחי ונשם אירוח וקולינריה, ומגיל צעיר ספג את רזי המקצוע.הפילוסופיה שלו היא לפרוץ גבולות ולייצר שפה חדשה. לימים, גילה את אהבתו לאומנות דרך ציור וגרפיטי ועד פיסול וקעקועים. כפי שמשתקף בתפריט הצבעוני והמיוחד שיצר עבורכם.

אחרי שנים במסעדות מובילות בניו יורק והשארת חותם בתחום המסעדנות מעבר לים, חזר לחקור את המטבח הישראלי החדש, המטבח שמייצג את האורח שמטייל בעולם, חווה טעמים ותרבויות ומשלב אותן חזרה אל השורשיות והאותנטיות הייחודיות פה.

ימים
:
שעות
:
דקות
:
שניות

WHERE & WHEN

לילנבלום 28, תל אביב

שעות פתיחה:

בראנץ': שישי-שבת 9:00-15:00
ערב: ראשון-חמישי 19:00-23:00
שישי-שבת- 18:30-23:30

טלפון: 03-9003560
אימייל: Reservations@L28-Rest.com

עקבו אחרינו:

L28